๐๐๐ซ๐ญ๐ข๐ ๐ ๐ฉ๐๐ซ๐ฆ๐๐ณ๐๐๐ง ๐ฆ๐ฎ๐๐๐ข๐ง ๐ฆ๐๐ญ ๐ฌ๐๐ฅ๐ข๐ ๐๐ง ๐ฌ๐๐ฅ๐๐ฆ๐ข - klaar voor deze smaakexplosie? Deze hartige eimuffins zijn perfect als extraatje bij je lunch of als snack tussendoor! Ze waren hier thuis binnen no time op ๐คค

Ingrediënten (voor 8 muffins
โช๏ธ200 gram bloem
โช๏ธ3 eieren
โช๏ธ100 ml halfvolle melk
โช๏ธBosje Salie kruiden (naar smaak, ik gebruikte zelf 6 takjes)
โช๏ธ1 sjalot
โช๏ธ25 gram geraspte parmezaan
โช๏ธ4 plakjes salami
โช๏ธPeper en zout
Bereiding
Verwarm de hetelucht oven voor op 180 graden. Mix de bloem, eieren en melk met een garde door elkaar tot een luchtig mengsel. Snij de salie, sjalot en salami fijn en voeg toe. Rasp de parmezaan en voeg toe. Voeg als laatste een snuf peper en zout toe. Is je mengsel te dik? Voeg dan wat water toe, het mengsel moet als een dik lint van de garde aflopen. Vet een muffinvorm in met boter en verdeel het mengsel. Bak de muffins in 15 minuten gaar en goudbruin. Serveer eventueel met wat olie eroverheen om wat smeuïger te maken.
Reactie plaatsen
Reacties